Tuesday, January 29, 2013

Dzimumdienu bums!


 

 

    Gadu mija Gruzijā ir bagāta ar brīvdienām, sākam svinēt Ziemassvētkus 23.decembrī un turpinām līdz 19.janvārim jau jaunajā gadā. Divi Ziemassvētki, divi jaunie gadi un Kristības. Bet mūsu kolektīvā katra gadu mija vēl ir daudzu tautiešu dzimšanas dienas. Kā sākam 21.decembrī ar Mirdzas Rītiņas dzimšanas dienu, tā turpinam līdz janvāra beigām.

   Šīs dzimšanas dienas ir brīnišķīgs iemesls satikties un pačalot latviešu valodā, padziedāt „Sveiks lai dzīvo!” un iegūt enerģiju tālākam laika ritumam. Par nožēlošanu ofisa trūkums ļauj mums satikties tikai pēc pašu jubilāru iniciatīvas.

   31.decembrī vēstniece Elita Gavele bija ar apsveikumiem pie mūsu viszolidākā vecuma dāmas – pie Vilhelmīnas Vilciņas-Koridzes, kura atzīmēja savu 104.gadskārtu. Lielākā kompānijā mēs bijām pie Vilmas kundzes uz viņas simts gadu jubileju, ļoti žēl, ka uz mūsu iesniegumu Tbilisi pilsētas Mērijai neviens neatsaucās un mūsu apsveikumiem nepievienojās neviena sabiedriskā organizācija.

   6.janvāris mums ir kolektīva dzimšanas diena – Regīnas, Vijas Skangales vīra, mūsu mākslinieka Ramaza, Vikas Kirkutes un otras Regīnas, Zīnas draudzenes, kura gan ir lietuviete. Daļu svinējām pa telefonu, bet Regīna Jakobidze sagaidīja tautu savā mājā. Protams, ka tas ierobežo ciemiņu skaitu, bet arī mazā kompānijā mēs labi jūtamies, tomēr savējie.

   15.janvārī nu pavisam mazā kompānijā nosvinējām Guntara Magularija dzimšanas dienu, bildē var redzēt – cik mazā kompānijā. Taču visi pārējie pievienojas laimes vēlējumiem!

   Šajā pašā periodā ir dzimšanas dienas arī mūsu mazajiem - Barbarai Kereselidze, Aleksandram Čumburidze, Nijai Jakobidze un Rami Kuldžanišvili. Vismīļākie vēlējumi un apsveikumi mūsu bērneļiem!!!

Fotogrāfijas mums ir no Vilmas kundzes, Regīnas kundzes un Guntara dzimšanas dienām. Mazā Nija Jakobidze ir Bakuriani un mums ir viņas foto – mazā slēpotāja.

 

 








29.01.2013

No comments:

Post a Comment